Κομβος Live Αθήνα

Στο νυχτερινό αθηναϊκό μαγαζί κόμβος live θα πραγματοποιήσουν τις εμφανίσεις τους δύο πολύ αγαπημένοι έλληνες καλλιτέχνες ο λόγος για τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Αλέκος Ζαζόπουλο. Το νυχτερινό κέντρο κόμβος live αποτελεί έναν από τους απόλυτους προορισμούς διασκέδασης καθώς βρίσκεται αρκετά χρόνια στις προτιμήσεις του κόσμου. Το μαγαζί αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά στέκια της Αθήνας καθώς πάντα παρουσιάζει από τα πιο ανεβάστηκαν μουσικά προγράμματα.

Η οδός του μαγαζιού κόμβος live βρίσκεται στη λεωφόρο Λιοσίων στις τρεις γέφυρες στα Πατήσια. Η πρόσβαση που έχει ο κόσμος στο μαγαζί είναι πολύ καλή καθώς το μαγαζί βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και όλοι ειτε με τα μέσα συγκοινωνίας είτε με το δικό τους όχημα μπορώ να βρεθούν και να έχουν ως πρώτη επιλογή το νυχτερινό μαγαζί κόμβος live. Η συνεργασία που θα παρουσιάσει το νυχτερινό αθηναϊκό μαγαζί για τη φετινή χρονιά αποτελεί έκπληξη καθώς σίγουρα θα διακριθεί και θα ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα μουσικά σχήματα της φετινής σεζόν.

Η φετινή χρονιά 2016 – 2017 αναμένεται να αποτελέσει από τις πιο εντυπωσιακές χρονιές καθώς θα διαθέτει πολλές εκπλήξεις και θα εμφανίζεται στο μαγαζί έλα από τα πιο ανεβάστηκαν μουσικά σχήματα που θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Τα ηνία του νυχτερινού κέντρου κόμβος live αναλαμβάνει ο Θέμης Αδαμαντίδης μαζί με τον Αλέκο Ζαζόπουλό και μια ομάδα από νέους καλλιτέχνες. Ο Θέμης Αδαμαντίδης υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό έτσι ώστε να απογειώσει τις βραδιές μας με έναν τρόπο που μόνο αυτός ξέρει καλά. Η τεράστια επιτυχία και μεγάλη αποδοχή που θα γνωρίσει ο Θέμης Αδαμαντίδης και Αλέκος Ζαζόπουλος αναμένεται τεράστια αφού και οι δύο καλλιτέχνες είναι ιδιαίτερα αγαπητή από το κοινό και από όλες τις γενιές μικρούς και μεγάλους. Επίσης ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν στην πίστα του κόμβος live αυτό αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα διότι ο καλλιτέχνης θα έχει μεγάλη οικειότητα με το χώρο. Οι εμφανίσεις που θα πραγματοποιούν ο Θέμης Αδαμαντίδης και Αλέκος Ζαζόπουλος θα είναι κάθε Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο.

oι δύο καλλιτέχνες έχουν τεράστια επιτυχία και μέτρων πολλά χρόνια καριέρας στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Η καριέρα του Θέμη Αδαμαντίδη αλλά και του Αλέκου Ζαζόπουλου ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία καθώς βρίσκονται στην μουσική βιομηχανία πάνω από 30 χρόνια και μέχρι σήμερα βρίσκονται στην κορυφή και οι θαυμαστές τους δημιουργούν λαοθάλασσα έξω από τις πόρτες του νυχτερινού μαγαζιού που πραγματοποιούν τις εμφανίσεις τους. Το κοινό που διαθέτουν τους ακολούθησε κάθε εμφάνισή τους και τους στηρίζει σε κάθε τους βήμα. Οι επιτυχίες που έχουν ερμηνεύσει αμέτρητες καθώς όλοι έχουμε τραγουδήσει πολλές φορές κάποια από τα κομμάτια τους που μας έχουν στιγματίσει.

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος έγινε ιδιαίτερα γνωστός το 2006 ερμηνεύοντας την επιτυχία που τον οδήγησε στην κορυφή “στην υγειά της αχάριστης”. Οι θαυμαστές τους δίνουν το ραντεβού τους σε ένα από τα καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης με σκοπό να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Ο Θέμης Αδαμαντίδης αλλά και ο Αλέκος Ζαζόπουλος υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό τους αξέχαστες βραδιές με πολύ κέφι και χορό που θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Αλέκος Ζαζόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους αλλά και το λαϊκό ρεπερτόριο που διαθέτουν με μοναδικό τρόπο και υπόσχονται να μας ταξιδέψουν με τις ερμηνείες τους αλλά και να μας χαρίσουν αξέχαστες βραδιές γεμάτες διασκέδαση και καλή λαϊκή ποιοτική μουσική. Ήδη αγαπημένοι καλλιτέχνες υπόσχονται να κάνουν το παν έτσι ώστε να μη μείνει κανείς παραπονεμένος και να αποτελέσουν ένα από τα καλύτερα μουσικά σχήματα που θα ξεσηκώσουν τους θαμώνες του μαγαζιού . Είναι βέβαιο πως το νυχτερινό κέντρο της Αθήνας κόμβος live για μία ακόμη σεζόν θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των αθηναίων καθώς το μαγαζί θα αποτελεί από τους πιο ανεβαστικός προορισμούς της πόλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *