Φωταέριο πλουταρχος

To μαγαζί φωταέριο ανοίγει τις πύλες του φέτος με τη μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου σ’ ένα σχήμα έκπληξη από το φετινό Σεπτέμβριο του 2016. Η μεγάλη τραγουδίστρια δηλώνει Πολυνησία σμένη για τη νέα αυτή συνεργασία και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα. Στο πλευρό θα βρίσκεται ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης οποίος συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Να πούμε τη Νατάσσα Θεοδωρίδου έχει ξανά συνεργαστεί με τον στενό μαγαζί φωταέριο όπου σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς πραγματοποίησε δύο μοναδικές παραστάσεις και είχανε πάρα πολύ μεγάλη απόκρουση από τον κόσμο οποίος έσπευσε να απολαύσει από κοντά.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου 1 πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια του Λαϊκού κοινού Αθήνας και όχι μόνο. Έχει πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες τις οποίες μας έχει δώσει απλόχερα αυτά χρόνια. Το προηγούμενο χειμώνας είναι καλό να το νυχτερινό μαγαζί Vox που βρίσκεται επί της ιερά οδού και σημείωσε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς ο κόσμος έσπευσε να πολλά σπό κοντά τη μεγάλη τραγουδίστρια. Μεγάλες επιτυχίες αναμένεται να ακούσουμε στο φωταέριο από τη μεγάλη ζωγραφική δουλειά της Νατάσα Θεοδωρίδου. Το μαγαζί βρήκανε Παρασκευή Σάββατο διήμερο δεν μπορεί να λειτουργήσει κάποια ενδιάμεση μέρα όπως Κυριακή Πέμπτη. Τιμές δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί ενώ η τιμή ποτού σίγουρα δεν σαγαπαω κατά άτομο είσοδος με ποτό ενώ κάθε κατανάλωση πηγαίνει στα 10 €.

Γιώργος Ελευσίνα από τις 11 και μετά έρωτα βρίσκεται στην Πειραιώς 100 στο γκάζι. Υπάρχει πολύ μεγάλο πάρκινγκ δεξιά του μαγαζιού ενώ δωρεάν στα στενάκια είμαι στο γκάζι. Το φωταέριο μετά από μία χρόνια αποχής από την ίδια διασκέδαση επιστρέφει για να μας χαρίσει απλόχερα μεγάλη διασκέδαση ο φωταεριο γκαζι μεγάλος καλλιτέχνης. Έχει οξύνει πολύ μεγάλα ονόματα του Λαϊκού πενταγράμμου όπως είναι Σφακιανάκης Καίτη Γαρμπή ο Κουρκούλης ο Μαζωνάκης και πάρα πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες. Πολύ μεγάλες επιτυχίες συναντήσαμε τον Γιώργο Μαζωνάκη τη σεζόν 20152016 ενώ και ο Σφακιανάκης έκανε πολλά σολντ άουτ εβδομαδιαία. Μπορεί να κάνει την κράτηση στο τηλέφωνο 210 31256 για το σχηματοποιήσει και να εθνοκτόνο χιλιάδες 16. Γιώργος Ελευσίνα από τις 10.30 εννοηθεί αλίμονο κειτόταν στα 150 ανά τέσσερα άτομα για απλή.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου γέννησε το 1970 εισηγμένες 28 Οκτωβρίου Θεσσαλονίκη και πολύ μικρή ηλικία ξεκινάει να ασχολείται με το λαϊκό τραγούδι. Συνεργαστεί πολύ μεγάλα ονόματα. Πολύ μεγάλη δισκίο πηγαίνανε πολλές φορές πλατινένιο προσπαθούσαν δεύτερο ξεκινάει ζωγραφικής καριέρα και συνεχίζω μέχρι και σήμερα. Στόχος δίσκος οποίος έβγαλε Νατάσσα Θεοδωρίδου ήτανε το 997 με το όνομα https://kanokratisi.gr/fotaerio-theodoridouΝατάσας Θεοδωρίδου Ξενόπουλου ήτανε πολύ μεγάλες επιτυχίες όπως δεύτερη αγάπη όλα να τα ζήσω την αρχή.

Συνεχίζει με τους δίσκους υπεύθυνοι μου μια διαδρομή Αθήνα Θεσσαλονίκη ως εκεί που δεν μπορεί έρωτας δεν ξέρεις να αγαπάς δήλωσε σένα Νατάσα η ζωή μου έρωτας απέναντι σ’ αγαπώ όπως γίνεται και πολύ μεγάλος χρυσός δίσκος.

Κάνει πολύ σπουδαία ντουέτα κατά τη διάρκεια της καριέρας της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Αντώνη Βαρδή Παπαρίζου τη Μαρινέλλα τη Μούσχουρη το Σαρμπέλ την Καίτη Γαρμπή το Λαμπίδη Λιβιεράτο τον Κώστα δόξα τον Πασχάλη Τερζή τριαντάφυλλο της λαδάκι πάρα πολλούς άλλους μεγάλους καλλιτέχνες όλη τη διάρκεια της σεζόν της καριέρας της.

Είναι πολύ επόμενη στο λαϊκό κοινό ενώ έχει συνδεθεί πάρα πολύ μεγάλα μαγαζιά σε Θεσσαλονίκη Αθήνα περιφέρεια και στο εξωτερικό σε έλληνες της ομογένειας και όχι μόνο. Κάντε κράτηση εγκαίρως και ασφαλείς τράπεζες μαγαζί που θα εμφανίζεται φέτος η μεγάλη γάτα στο δώρο. Η κράτηση ξεκινήσανε για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *